Imprimare
PDF

Premiera in Iasi: Tramvaiele si autobuzele vor circula in noaptea de Inviere


Primarul Iasului, Mihai Chirica, a anuntat, marti, ca in noaptea de Inviere transportul public in comun va functiona pana dimineata, aceasta fiind o premiera pentru municipiul resedinta.
Chirica a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, ca in perioada sarbatorilor de Paste mijloacele de transport in comun vor circula conform programului de duminica, pentru prima oara fiind introduse si mijloace de transport in noaptea de Inviere.
 
"Este pentru prima data cand vom avea transport in comun in noaptea de Inviere. Astfel, in noaptea de 7 spre 8 aprilie va fi prelungit timpul de circulatie pentru mijloacele de transport in comun de pe traseele unde sunt biserici. Va fi prelungit programul pentru tramvaiele 3, 6, 7, 9 si autobuzele 20, 28, 36, 43 si 49. Plecarile de la capat de linie vor fi din 30 in 30 de minute, pana la ora 04,00. In felul acesta vrem sa asiguram pe toata perioada sarbatorilor pascale continuitatea transportului public. In celelalte zile de sarbatoare vor circula dupa programul de duminica", a precizat primarul Mihai Chirica.