Imprimare
PDF

PERCHEZITII acasa la VANDAM, cel care l-a terorizat pe Agrigoroaei


In aceasta dimineata au avut loc descinderi la locuinta lui Vandam, cel care este in conflict de ceva vreme cu senatorul Agrigoroaei. Acuzatiile care i se aduc acestuia sunt tulburare de posesie si amenintari.

Ionel Agrigoroaei a revenit acasa dupa mai multe luni. Politistii au gasit in urma perchezitiilor facute la Vandam bunuri in valoare de aproximativ 50.000 euro care lipsesc din casa senatorului, printre care o blana de vulpe argintie (descoperita tocmi pe "Sfantul Andrei"), piese de mobilier, lucruri cu valoare sentimentala.

Senatorul a parasit locuinta de pe Sararie pe 24 ianuarie, satul si speriat de amenintarile tot mai dure si mai dese asupra sa si a familiei sale. Ionel Agrigoroaei a fost terorizat inca de la inceputul lunii noiembrie de Vandam. I-a fost sapat un mormant in curte, i-a fost sudata poarta. Fiul sau a fost chiar batut de membrii clanului interlop.

In premiera la Iasi, un parlamentar local a solicitat alaltaieri protectia SPP dupa ce unul dintre cei mai activi membri ai clanului Tanase l-a amenintat cu moartea. Senatorul UNPR Ionel Agrigoroaie a depus in aceeasi zi o plangere si la Politie, pentru amenintare si distrugere, invocand unele acte de intimidare desprinse din tehnicile mafiotilor sicilieni. Romii i-ar fi spus sotiei sale ca “e pacat ca trebuie sa moara atat de tanara”.

Dupa ce au stat linistiti cateva zile, membrii clanului Tanase care au intrat in conflict cu senatorul Ionel Agrigoroaei au inceput din nou sa faca scandal. Parlamentarul iesean s-a trezit ieri-dimineata fara curent electric, dupa ce colocatarul vilei sale din Copou a cerut debransararea de la electricitate.

Interlopul cu care senatorul Ionel Agrigoroaei imparte vila din Ticau a sistat furnizarea electricitatii in ajunul Craciunului, iar de Sfantul Stefan a oprit si apa

Politistii ieseni au intervenit in noaptea de vineri spre sambata la vila in care locuieste senatorul Ionel Agrigoroaei dupa ce romii cu care acesta imparte vila i-au distrus, cu un cleste si un ciocan, bransamentul la gaze naturale.

Membrii clanului Tanase au iesit ieri la atac si au precizat ca, de fapt, ei ar fi hartuiti de senatorul Ionel Agrigoroaei, cu care se afla in conflict. Vandam Constantin a sudat poarta principala de intrare in vila si il invita pe demnitar sa-si cumpere elicopter.