Imprimare
PDF

Paul Brumell a vorbit astazi, la Iasi, despre lupta anticoruptie dar si despre situatia romanilor care lucreaza in Marea Britanie


Romania trebuie sa faca progrese in domeniul luptei anticoruptie si intarirea statului de drept, a afirmat astazi la Iasi, ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, excelenta sa, Paul Brumell.
Demnitarul a mai spus ca Romania a facut pasi importanti si in domeniul schimbarii legisilatiei si a sistemului juridic.
 
Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, excelenta sa, Paul Brumell a mai declarat, la Iasi, ca romanii sunt bineveniti in Marea Britanie, fiind a doua comunitate, dupa cea poloneza ca numar de persoane venite din Uniunea Europeana la munca in Regatul Unit.
 
Totodata, Paul Brumell a mai spus ca, dupa Brexit, romanii care lucreaza in Marea Britanie vor putea beneficia de aproximativ aceleasi drepturi,
 
Ambasadorul Marii Britanii, excelenta sa, Paul Brumell s-a aflat astazi, la Iasi, unde s-a intalnit cu oficialitatile locale si cu reprezentantii mediului academic.