Local

Imprimare
PDF

Un elev de la „Negruzzi”, prefect pentru o zi


Ieri, 4 iunie a.c., la Casa Patrata, a avut loc festivitatea de premiere a elevilor participanti la cea de-a IV-a editie a proiectului „Prefect pentru o zi”, organizat de Inspectoratul Scolar Judetean Iasi, in parteneriat cu Prefectura Iasi. Evenimentul a avut loc in Sala „Prof. Doru Constantin Tigau”. Sef pentru o zi la Casa Patrata a devenit Sebastian Antoce, elev in clasa a XI la Colegiul „Costache Negruzzi”, iar subprefect a fost Andra Maria Ghibea de la Colegiul „Emil Racovita”. 
Imprimare
PDF

O noua investitie la Letcani


In cursul zilelor trecute a fost inaugurata o noua investitie in comuna Letcani. Este de vorba de un nou camin cultural, al patrulea de pe raza comunei. Investitia a fost finalizata in cursul acestui an si sfintita ieri, in satul Bogonos, eveniment la care au participat foarte multi sateni, dar si oficialitati locale, deputatul Costel Alexe, presedintele Comisiei Nationale de Cultura-Liviu Bratescu si consilierii judeteni Petru Avram si Silviu Apostol.
Imprimare
PDF

Opt companii vor sa renoveze Baia Turceasca


Opt firme au depus oferte pentru renovarea Baii Turcesti, proiect al Primariei finantat cu fonduri europene. Purtatorul de cuvant al municipalitatii, Sebastian Buraga, a declarat ieri ca sunt societati inclusiv din strainatate. Ofertantii sunt AMP Cantieri Italia SRL, Cifolelli Endilizia, Constructii Unu SA, Euras SRL, Iasicon SRL, Operes SRL, Research Consorzio Stabile Societate Consortile ARL si Romiasa Finanza & Partners.