Imprimare
PDF

Norvegienii si germanii fac angajari la Iasi


Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Iasi a publicat trei noi anunturi de angajare, prin intermediul programului european EURES. Astfel, o firma din Oslo, Norvegia cauta la Iasi un senior geolog, care va trebui sa interpreteze tipurile de date geologice, constructia de modele structurale sedimentologice, sa faca evaluari de risc si potentiale de rezerva folosind instrumente si proceduri standard ale companiei, sa participe la reuniuni tehnice interne si externe pentru a reprezenta punctul de vedere al departamentului si adaugarea de valoare la zonele de interes E&P.

Durata contractului este nedeterminata. Aceeasi firma din Norvegia doreste sa angajeze si un geofizician exploatare.
Totodata, o firma din Germania cauta un asistent manager, specialist in gastronomia de sistem. Zonele unde angajatul isi va desfasura activitatea sunt Landurile North Rhine-Westphalia, Hessen, Baden-Wurttemberg, Bavaria, in cadrul Centralei de Mediere a Strainilor si Specialistilor ZAV Bonn, ca reprezentant al unui mare lant de restaurante tip gastronomie de sistem.

Cerintele postului presupun calificare si experienta profesionala in domeniul hotelier si in industria de catering, cunostinte in domeniul ERP si IT, capacitatea de a coordona o echipa, foarte bune abilitati de comunicare, abilitatea de a lucra independent, flexibilitate, fiabilitate, grad ridicat de asertivitate, automotivare si disciplina.
Printre beneficii se numara asigurarea pentru pensie, reducere de 65% la produsele care sunt consumate in timpul pauzelor, instruire intensiva in Germania pe o perioada de 2 luni, concediu anual 25 - 30 de zile, ajustat in functie de vechimea in munca. Dupa 1 an angajatul primeste drept la concediu de odihna anual si beneficiaza de prime de Craciun, iar costurile de deplasare si de cazare suportate de angajator.