Imprimare
PDF

Mircea Manolache: "Eu voi vota doar in interesul Iasului si al Iesenilor si nu ma voi lasa intimidat de cei care participa in mod activ la jaful asupra judetului nostru"


Ca urmare a declaratiilor mincinoase facute de presedintele CJ Iasi, dl subinginer Maricel Popa am hotarat sa il dau in judecata atat in penal cat si in civil.
Am cerut institutiilor abilitate din subordinea Consiliului Judetean explicatii si avizul pentru proiectul de hotarare privind schimbarea destinatiei imobilului din Str. Vasile Alecsandri nr. 6, iar acest lucru l-a infuriat la culme pe dl. presedinte Maricel Popa. Pentru a ma determina sa votez acel proiect, asa in necunostinta de cauza, a lansat cateva acuzatii extrem de grave la adresa mea si mai apoi le-a propagat prin ziarul de santaj.
 
Dl. Popa afirma ca  am facut niste solicitari cu privire la concesionarea unor terenuri si a unor activitati de taximetrie, solicitari ilegale si imorale. Daca acest lucru este adevarat, domnul Maricel Popa trebuie sa prezinte probe atat in CJ cat si institutiilor abilitate pentru a mi se deschide dosar penal. Este indamisibil ca din calitatea domniei sale de presedinte al acestei institutii sa nu faca demersurile necesare. Ii cer  public domnului presedinte Maricel Popa sa prezinte in urmatoare sedinta CJ aceste cereri despre care vorbeste iar daca exista eu voi fi pregatit cu demisia pe masa.
 
Este impardonabil ca presedintele Consililui Judetean Iasi sa faca astfel de acuzatii mincinoase pentru a ma determina sa votez conform dorintelor sale personale si ale grupului infractional din spatele presei santajiste. Puteti vedea clar in imaginea de mai sus cum prietenia dintre "Stapanul Orasului" si 'Stapanul Judetului"exista, cei doi parand sa conlucreze pentru interesul lor personal.
 
Eu voi vota doar in interesul Iasului si al Iesenilor si nu ma voi lasa intimidat de cei care participa in mod activ la jaful asupra judetului nostru.