Imprimare
PDF

Mesajul transmis, din spital, de polițistul de frontieră infectat cu coronavirus: „Apă caldă nu am mai văzut de pe 11 martie…”


Polițiștul de frontieră din Iași, depistat pozitiv cu coronavirus, Răzvan Milea, a transmis un mesaj din salonul de la Spitalul de Boli Infecțioase „Sf. Parascheva“ Iași.
 
Mesajul transmis de el este ca oamenii să stea în casă pentru a nu se infecta și pentru a nu ajunge într-un salon, unde spune el, nu are apă caldă, scrie realitateadeiasi.net.
 
„Pe 10 martie mi s-a luat exudat pentru test. Pe 11 martie am fost confirmat pozitiv și tot de atunci a început acest calvar, fiind internat în spital. Îmi este dor să fac o baie, să mă spăl pe păr și să îmi amintesc cum se simte apa caldă… da, ați înțeles bine, apă caldă nu am mai văzut de pe 11 martie…
 
Și atunci, vă întreb pe voi toți, de ce nu vreți să stați în casă ? Credeți că este bine în spital ? Ca sardelele? Doi pacienți într-o cutie de 5 metri pătrați ? Eu nu cred… Așa că #stamacasa, #eusunt32, #haicunumaratoarea , #miedordeapacalda
 
P.S. Deși sunt foarte slăbit, zâmbetul e încă aici…”, a scris Răzvan Milea pe pagina lui de Facebook.