Imprimare
PDF

Mesajul dureros al Andreei Rodiana: "Azi am ajuns la un consens cu universul"


Eleva care sufera de un cancer agresiv a postat un nou mesaj tulburator pe Facebook. Andreea Rodiana a inceput sa accepte ceea ce i se intampla. Merita incurajari pentru a gasi puterea de a lupta.
"Pagina 4...
 
Trec zile, zile grele cu tratamente naucitoare, tratamente grele. E greu sa te trezesti intr o zi si sa afli ca ai (ca sa o spun fara perdea) CANCER, si inca unul aparent foarte rar. In faza metastazata. Stai si te gandesti ca ieri erai sanatoasa iar azi ai o tumora de peste 20 de cm, plamanii afectati si ei de metastaze si pe langa toate acestea mai ai si un picior aproape disfunctional. M am tuns inca de dinainte si acum stau si ma uit la covorul de par ce cade pe perna de fiecare data ce imi asez capul.. Au avut dreptate, o sa cada.. o sa cada tot. Am inceput un tratament si incep sa aud ,,Are prea putine globule albe“, ,,Are imunitatea prea scazuta”, ,,Aveti grija, fara contact cu alti oameni, purtati masti de protectie”.
 
Da, asta e efectul citostaticelor si ce? In fiecare zi ni se induc atatea griji... In fiecare zi aud ,,traiesti datorita chimioterapiei, traiesti datorita pastilelor”.
 
Azi am ajuns la un consens cu universul.. Si nu, nu m am intrebat de ce eu, de ce tocmai eu... am tacut si am acceptat intr un final.. Tratamentul merge pentru ca EU vreau sa il accept, corpul meu stie ca este vital.
 
Pot lua medicamentatia si stiu ca functioneaza pentru ca sunt sigura ca imi reface corpul. Sunt recunoscatoare ca pot merge, e o minune ca am nevoie doar de reconstructii osoase si cateva interventii chirurgicale.
 
POT trece peste BOALA pentru ca stiu ca sunt sustinuta de niste oameni minunati.
 
E greu, cu suisuri si coborasuri, insa AZI mi am dat seama ca un ZAMBET poate face minuni. Incerc si zambesc pentru ca sa ma vindec. Incerc sa zambesc ca sa ii fac fericiti si pe cei de langa mine, zambesc pentru ca sa fac BOALA sa PLANGA", a scris Andreea Rodiana pe Facebook.
 
Puteti fi alaturi de frumoasa eleva donand orice suma in cele doua conturi deschise pe numele mamei sale, Fumu Carmen Maria:
 
RO66BTRLRONCRT0359194901 - cont in lei;
 
RO16BTRLEURCRT0359194901 - cont in euro.
 
Se mai pot face donatii si prin SMS cu textul "RODIANA" la numarul 8828. Costul este 2 euro (Digi Mobil, Orange, Vodafone si Telekom).