Imprimare
PDF

Mai multe spitale din Iasi isi recupereaza fondurile investite pentru imbunatatirea serviciilor medicale


Mai multe spitale din Iasi isi recupereaza fondurile investite pentru imbunatatirea serviciilor medicale acordate in ambulatorii. 
Suma, de aproximativ 3 milioane de euro, va fi rambursata prin proiectul “Asigurarea accesului la servicii de sanatate in regim ambulatoriu pentru populatia judetului Iasi”, finantat in cadrul Programului Operational Regional 2014-2020 pentru dezvoltarea infrastructurii sanitare si sociale.
 
Cea mai mare suma, 2 milioane de euro, revine Directiei de Sanatate Publica.
 
Mai primesc fonduri Institutul de Psihiatrie Socola, Spitalul Clinic de Urgenta “Profesor Doctor Nicolae Oblu”, Spitalul Municipal de Urgenta Pascani, Institutul Regional de Oncologie Iasi, precum si Spitalul Clinic “C.I. Parhon”, se arata intr-un comunicat al Biroului de Comunicare al Consiliului Judetean Iasi.
 
“Recuperarea acestor fonduri reprezinta o gura de oxigen pentru spitalele iesene deoarece stim cu totii ca in acest domeniu este o permanenta nevoie de investitii. Sumele vor putea fi reinvestite pentru a imbunatati conditiile in care se desfasoara actul medical si accesul pacientilor la echipamente performante care permit diagnosticarea intr-un timp mai redus”, a afirmat Maricel Popa, presedintele Consiliului Judetean Iasi.