Imprimare
PDF

Inimaginabil: copila de 8 ani violata langa mama beata


Promiscuitate cumplita: dupa ce i-a murit sotul, o femeie a inceput sa se iubeasca cu fostul cumnat. Victima a cazut copila de 8 ani a femeii, care a fost violata de noul iubit al mamei in timp ce aceasta, din cauza alcoolului, dormea chiar pe acelasi pat.

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi au finalizat ieri un dosar socant, in care victima este o copila de doar 8 ani. Aceasta a fost violata de concubinul mamei, fiind supusa la perversiuni sexuale in timp ce cea care i-a dat viata dormea din cauza consumului excesiv de alcool. Vasile Mocanu a fost arestat preventiv si a fost trimis in judecata pentru viol in forma continuata.


Potrivit rechizitoriului, victima din acest caz, C.I., alaturi de fratele ei geaman si o alta sora de 12 ani, se afla in ingrijirea mamei, Irina M., dupa ce, in iulie 2016, tatal a decedat. Inca inainte de moartea barbatului, Irina M. a inceput o relatie de concubinaj cu fostul ei cumnat, Vasile Mocanu, la casa caruia mergea frecvent.

In iunie 2016, mama victimei a consumat in exces bauturi alcoolice si, din cauza starii de ebrietatea, a adormit in locuinta concubinului ei, in timp ce gemenii sai, printre care si victima, se jucau in curtea casei lui Mocanu. „La un moment dat, persoana vatamata a intrat in locuinta pentru a bea apa, aici fiind abordata de unchiul sau, inculpatul Vasile Mocanu. Acesta a luat partea vatamata de brat, obligand-o sa mearga intr-o camera unde s-a intins pe pat si i-a cerut minorei sa se aseze deasupra. Pe acelasi pat dormea mama victimei, aflata in stare de ebrietate.Procurorii mai noteaza ca Mocanu i-a promis fetei ca ii va da o ciocolata, insa, vazand ca aceasta refuza sa intretina raporturi sexuale orale cu el, a fortat-o. Dupa consumarea actului sexual oral, inculpatul a incercat sa intretina si un raport sexual normal, care nu s-a consumat intrucat persoana vatamata acuza dureri si a inceput sa planga“, au mai spus procurorii.

La scena a asistat si fratele geaman al victimei, care, la randul sau, a alertat-o pe sora de 12 ani. Cu toate acestea, povestea a iesit la iveala abia mai bine de o luna mai tarziu, pe 31 august, atunci cand o alta sora a victimei, de 20 de ani, a venit acasa din strainatate si a aflat ce s-a intamplat. Ea a fost cea care a si anuntat Politia. Victima a fost audiata in prezenta specialistilor de la Protectia Copilului, anchetatorii folosind papusi din recuzita pentru a putea afla ce s-a intamplat cand a fost violata. Marturiile minorei sunt de-a dreptul socante, neputand fi reproduse. Vasile Mocanu a fost arestat la inceputul lunii septembrie.