Imprimare
PDF

Ieseanca celebra Catrinel Marlon (Menghia), numita ambasador al Fundatiei Andrea Bocelli


Fotomodelul si actrita originara din Iasi, Catrinel Marlon (Menghia), a fost numita ambasador al Fundatiei Andrea Bocelli, in cadrul unui eveniment exclusivist organizat in Italia de designerul Ermanno Scervino.
Misiunea Fundatiei Andrea Bocelli este „Empowering people and communities”.
 
Andrea Bocelli si Catrinel Marlon au o relatie profesionala consolidata de-a lungul anilor, bazata pe valori comune. Recent, ei au colaborat la cel mai nou videoclip al lui Andrea Boceli, in care Marlon are rolul principal.
 
Primul eveniment al ambasadoarei va fi gala caritabila Celebrity Fight Night, ce va avea loc in septembrie, la Florenta, Porto Venere si Verona, iar Catrinel Marlon va participa in calitate de amfitrion intr-una din serile evenimentului, alaturi de alte vedete mondiale.
 
Ea se va numara, de asemenea, printre vocile campaniei de strangere de fonduri prin SMS, prin care fundatia sprijina oamenii din zonele distruse de cutremurul care a lovit centrul Italiei.
 
Fundatia Andrea Boceli a fost infiintata in 2011 de Andrea Bocelli si sotia lui, Veronica Berti Bocelli, cu scopul de a ajuta persoane aflate in dificultate din cauza bolilor, saraciei si excluziunii sociale, prin promovarea si sprijinirea proiectelor nationale si internationale care sprijina depasirea acestor bariere si exprimarea deplina a potentialului acestor persoane.