Imprimare
PDF

IASI: Un TIR care transporta kerosen a derapat de pe sosea in urma coliziunii cu o masina


Mai multe autospeciale ale Inspectoratului Situatii de Urgenta Iasi au fost solicitate sa intervina in zona localitatilor Poieni – Schitu Duca, unde o autocisterna care transporta kerosen a derapat de pe sosea dupa ce a intrat in coliziune cu un autovehicul.
‘Un autoturism, care venea dinspre Iasi spre Vaslui, a patruns pe contrasens intr-o curba la dreapta si a intrat in coliziune cu o autocisterna care transporta kerosen. Nu exista scurgeri din autocisterna. Soferul autoturismului a ramas incarcerat. El va fi transportat la spital. Celalalt sofer, de pe TIR, a fost testat alcoolscopic insa rezultatul a fost negativ. Autoturismul este inmatriculat in judetul Braila’, a declarat pentru AGERPRES, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie, Anca Vajiac,.
 
Silvia Bolohan, purtatorul de cuvant al ISU Iasi a declarat pentru AGERPRES ca nu exista pericol de explozie.
 
‘La fata locului s-a deplasat o echipa de descarcerare, o autospeciala de Terapie Intensiva Mobila si o autospeciala de stingere. Nu exista pericol de explozie. In urma impactului, soferul autovehiculului, o persoana de 35 ani, a ramas incarcerat. Este constient’, a declarat Silvia Bolohan.
 
La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje de politie si SAJ.