Imprimare
PDF

Iasi: Trei persoane au ajuns la spital in urma unui accident rutier care a avut loc la Popricani


Trei persoane, printre care si doi copii, au ajuns in cursul zilei de luni la spital dupa ce soferul unei masini cu volan pe dreapta a derapat si a intrat pe contrasens lovind frontal un taxi. 
Potrivit reprezentantilor SMURD, accidentul a avut loc in localitatea Popricani, iar din cauza impactului puternic taxiul a intrat intr-un sant de la marginea drumului.
 
In cele doua masini se aflau sase persoane, trei dintre acestea fiind duse la spital pentru ingrijiri medicale.
 
‘Am fost solicitati sa intervenim la un accident care a avut loc la Popricani si in urma caruia au fost sase victime. In urma accidentului, o fetita de 13 ani care a suferit o contuzie de coloana lombara a fost transferata la Spitalul de Pediatrie Sf. Maria din Iasi, la aceeasi unitate medicala fiind transportat si un baietel de 6 ani. O a treia persoana, o femeie care se afla in Audi, a fost preluata de Serviciul Judetean de Ambulanta Iasi si transportata la un spital dupa ce a suferit un traumatism minor la nivelul toracelui. Soferii celor doua vehicule au refuzat transportul la spital’, a declarat prof.univ.dr. Diana Cimpoesu, coordonatorul SMURD Iasi.