Imprimare
PDF

IASI: Metode de colaborare pentru crearea de oportunitati manageriale si economice pentru studenti si IMM-uri


Cadrele didactice de la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi si reprezentantii Filialei din Romania a companiei multinationale Google au lansat, astazi, la Iasi, noi metode de colaborare pentru crearea de oportunitati manageriale si economice pentru studenti si IMM-uri.
Directorul de marketing de la Google Romania, Dan Oros, a precizat ca, la Iasi, se investeste in cresterea competente digitale atat pentru studenti cat si pentru antreprenorii din sfera IMM-urilor care doresc sa-si dezvolte afacerea cu ajutorul tehnologiei.
 
Conferentiar universitar doctor, Vasile Pavaloaie, de la Universitatea Alexandru Ioan Cuza a spus ca in Romania sunt cinci HUB-uri regionale realizate in parteneriat cu Google, unul dintre aceastea functionand la Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor din Iasi.
 
La acest proiect, participa studenti de la licenta si master care urmeaza cursurile unui atelier digital aprofundat si acestia ofera consultanta gratuita repezentantilor IMM-urilor care doresc sa beneficieze de acest proiect.
 
Reprezentantul Ministerului Comunicatiilor, secretarul de stat Maria Catrina, a declarat ca in cele 18 luni de cand functioneaza, proiectul de la Iasi a reusit sa fie un motor al dezvoltarii IMM-urilor din zona.