Imprimare
PDF

Iasi: Consiliul Judetean a emis, Avizul Unic pentru aprobarea Planului Urbanistic Zonal


Consiliul Judetean Iasi a emis astazi, in procedura de urgenta, Avizul Unic pentru aprobarea Planului Urbanistic Zonal, al viitorului spital Regional de Urgente.
 
Reamintim ca, documentatia cu ultimele doua avize de la Agentia de Protectie a Mediului si de la Ministerul Agriculturii, a fost depusa de reprezentantii Primariei, la Consiliului Judetean.
 
Seful institutiei, Maricel Popa, a precizat ca un ultim aviz, din partea Autoritatii Aeronautice Romane a fost obtinut in procedura de urgenta de presedintele Consiliului de Administratie al Aeroportului Iasi.
 
In urma obtinerii acestui document, astazi, s-a putut elibera Avizul Unic pentru Planul Urbanistic Zonal al viitorului Spital Regional de Urgenta de la Iasi. Presedintele Consiliului Judetean, Maricel Popa:
 
Reamintim ca, Uniunea Europeana aloca cate 150 de milioane de euro pentru construirea a trei spitale regionale de urgenta la Cluj, Craiova si Iasi.
 
Reprezentantii Comisiei Europene au decis ca solicitantii sa depuna proiectele separat, din cauza intarzierilor la Cluj si Craiova. Iasul se afla in stadiul cel mai avansat de implementare a proiectului.