Imprimare
PDF

Iasi - Concurs National de Dans Sportiv „ Prime Dance ”


Pe 17 martie, Iasul va fi gazda unei competitii exceptionale de Dans Sportiv Concursul National „ Prime Dance ”, prima I. Evenimentul este organizat de PRIME DANCE, in parteneriat cu ARCADIA SPITALE SI CENTRE MED-ICALE.
Organizatorii declara ca scopul evenimentului il reprezinta promovarea imaginii Municipiului Iasi prin evenimente – spectacole cu impact mediatic ridicat. Totodata se are in vedere stimularea a cat mai multor oameni pentru a face sport, indiferent de varsta si de nivelul de pregatire sportiva, atragerea copiilor spre sportul de performanta, valorificarea aptitudinilor individuale intr-un sistem competitional sportiv si obtinerea victoriei. De asemenea se pune accent si pe recompensarea sportivilor si tehnicienilor cu performante sportive de nivel local , national si international.
 
Concursul National “Prime Dance” este o competitie ce se desfasoara anual pe mai multe categorii de varste si clase valorice la care participa dansatori de mare prestigiu din intreaga tara si din strainatate.
 
Organizatorii mai adauga- competitia va avea un impact major in comunitatea ieseana, prin atragerea mediatizarii nu doar la nivel local, ci si la nivel national, atat in presa sportiva, cat si in cea generalista.
 
Concursul se va constitui intr-un show inedit pentru publicul de toate varstele prin momentele artistice din cadrul evenimentului, atragand astfel un public semnificativ din intreaga tara mentioneaza organizatorii.
 
Mai trebuie spus ca, la aceste competitii sunt asteptati copii si sportivi de la nu-meroase cluburi din tara si din strainatate.