Imprimare
PDF

Iasi: Circulatie restrictionata in zona barierei BJATM. Trafic deviat pe Pasajul Octav Bancila


Zona barierei BJATM va fi reabilitata
Compania Nationala de Cai Ferate – CFR SA va reabilita zona barierei BJATM (langa Comat SA).
 
Astfel, de pe 21 mai, ora 8.00, pana pe 3 iunie, ora 18.00, vor fi facute lucrari de refacere a terasamentului, precum si de inlocuire a traverselor, sinelor de cale ferata si dalelor de beton degradate.
 
In aceste conditii, in perioada amintita circulatia rutiera pe strada Sergent Grigore Ioan va fi inchisa, riveranii fiind singurii care vor face exceptie.
 
Totodata, circulatia autovehiculelor intre Dacia si Canta va fi deviata pe Pasajul „Octav Bancila”, pentru traficul usor, si pe Pasajul Alexandru cel Bun, strada Silvestru si soseaua Moara de Foc, pentru traficul greu.
 
Nu vor fi afectate proprietatile si parcarile din zona ca urmare a executarii lucrarilor care vor fi semnalizate conform legislatiei in vigoare, atat pe timp de zi, cat si pe timp de noapte.
 
Dupa finalizarea lucrarilor, domeniul public va fi adus la stadiul si parametrii initiali.
 
Pentru orice eveniment rutier si nu numai cauzat de executia lucrarilor constructorul este direct raspunzator.
 
Se vor respecta conditiile impuse prin autorizatia de construire.
 
Circulatia autovehiculelor de tonaj greu, utilizate la executia obiectivului (betoniere, camioane etc.), se va face conform Hotararii Consiliului Local 198/2000, modificata si completata, dupa cum se arata in avizul emis de Comisia Municipala de Circulatie pentru acest proiect.
 
Inchiderea circulatiei rutiere va trebui avizata si de Politia Municipiului Iasi.