Imprimare

Iasi: Asistenta psihologica si juridica gratuita pentru cei cu venituri mici, in baza unui protocol aprobat de CL


Persoanele cu venituri mici care trec printr-un moment dificil vor putea beneficia de asistenta psihologica sau juridica gratuita in baza unui protocol de colaborare care va fi incheiat intre o asociatie neguvernamentala si municipalitatea ieseana.
Consilierii locali au aprobat, vineri, incheierea unui protocol de colaborare cu Asociatia ‘Re:start cauza buna’, in vederea derularii la Iasi, in perioada 15 aprilie – 15 decembrie, a proiectului ‘ASISTEL’, prin intermediul caruia se ofera servicii gratuite de asistenta psihologica si juridica persoanelor care au venit mai mic sau egal cu salariul minim pe economie.
 
‘Proiectul se adreseaza persoanelor care trec printr-un moment dificil al vietii precum pierderea unei persoane dragi, abuz familial, dependenta de orice fel, anxietate, atacuri de panica, depresie, divort sau alte situatii in care este necesar sprijinul psihologic sau juridic’, se arata in referatul de specialitate al proiectului de hotarare.
 
Persoanele interesate vor putea beneficia de serviciile proiectului ‘ASISTEL’ prin apelarea numarului de telefon 0757.378.278, de luni pana vineri, intre orele 09,00-13,00. In functie de problemele semnalate, apelul va fi redirectionat catre unul dintre specialistii implicati in acest program.