Imprimare
PDF

Gala Star of Hope 2018 – concert caritabil


LAURA BRETAN, COSTEL BUSUIOC si PER-ERIK HALLIN – fost pianist in trupa lui Elvis Presley – canta pentru sustinerea copiilor cu dizabilitati si a parintilor acestora.
Concertul va avea loc in cadrul GALEI STAR OF HOPE 2018, joi, 13 decembrie 2018, pe scena Teatrului National ”V. Alecsandri” din Iasi, incepand cu ora 17.00.
 
Echipa Star of Hope Romania va invita sa rupeti o farama de timpul dumneavoastra, sa o puneti deoparte si sa veniti la Gala Star of Hope 2018, sa va rasfatati sufletul cu armonii si voci ovationate de o lume intreaga. Va fi o seara unica in care veti primi frumusete si veti darui speranta. SPERANTA pentru destinele a 254 de copii cu dizabilitati dar si pentru parintii acestora.
 
***********
LAURA BRETAN a uimit intreg pamantul cu vocea sa ireala, a ridicat sali in picioare si a reaprins in oameni dragostea pentru muzica de opera. In 2016, a devenit AMBASADOAREA COPIILOR CU DIZABILITATI DIN CENTRELE STAR OF HOPE ROMANIA si a cantat la IASI, apoi la PORTLAND, in Statele Unite ale Americii. 
 
COSTEL BUSUIOC a fascinat cu vocea sa Europa, apoi Statele Unite. A castigat premii pentru vocea si timbrul unic si a fost aplaudat pe scene mari din Romania si din Europa. COSTEL BUSUIOC se intoarce in Romania, la Iasi, pe 13 decembrie, si canta pentru ca parintii care au copii cu dizabilitati in Centrele Star of Hope Romania sa poata spera ca ”maine” va fi bine si pentru copiii lor.