Imprimare
PDF

Fiscul incearca din nou sa vanda masinile lui Fenechiu. Ce pot achizitiona iesenii?


Dupa ce acum un an Directia Generala Regionala a Finantelor Publice (DGRFP) a scos la licitatie doua terenuri ce apartineau firmei lui Relu Fenechiu, luna aceasta fiscul incearca sa vanda, pentru a doua oara, doua autoturisme si o autoutilitara detinute de SC Engineering and General Constructing (ENGEKO) SA. 
Aceasta este fosta firma Fene Grup SA, patronata de fratii Relu si Lucian Fenechiu, condamnati cu executare in dosarul Transformatorul. Licitatia va avea loc pe 12 iulie, dupa ce la prima incercare nimeni nu s-a aratat interesat sa le cumpere. Vanzarea are loc de la ora 11, la sediul Fiscului iesean, pretul cumulat al celor trei autovehicule fiind de aproximativ 28.200 de lei.
 
Iesenii interesati de aceste oferte pot alege intre un Ford Focus break, fabricat in 2003, care costa 3.800 de lei, un Daewoo din 2005, care are pretul de 1.400 de lei si o autoutilitara Renault VI Midliner din 1993, scoasa la vanzare la suma de 22.900 de lei. Aceasta este cea de-a doua licitatie, cu pret redus cu 25% din pretul initial, iar daca masinile nu se vor vinde, licitatia se va relua dupa 30 de zile cu pretul scazut cu 50%.
 
Cei interesati pot depune oferta de cumparare pana pe 11 iulie. La dosar este nevoie de o copie de buletin, o declaratie care sa arate ca cel care cumpara nu este interpus cu vanzatorul si dovada platii a 10% din pret. Garantia se plateste prin foaie de varsamant la una din caseriile institutiei. Pentru mai multe detalii puteti suna la numarul de telefon: 0232/465969, interior 114.
 
Amintim cititorilor ca in urma schimbarii numelui firmei, SC Engineering and General Constructing (ENGEKO) SA a ramas in administratia SC Globocon SRL, reprezentanta de Cristian Ghibu. Acesta a fost numit secretar de stat la Ministerul Transporturilor in ianuarie 2013, la propunerea lui Relu Fenechiu. Grupul Fene, cu sediul in Iasi, a fost infiintat in 1991 si cuprinde firmele Fene Grup (constructii), Tehnorom (IT&C, sisteme de securitate, instalatii electrice, productie de tamplarie de lemn), La Rocca SRL (comercializare de materiale de constructii, dotari sanitare si hoteliere) si Integra Business Consulting (proiectare in constructii si consultanta).