Imprimare

Femeie ranita grav intr-un accident rutier, dupa ce masina pe care o conducea a derapat


O femeie, medic de familie, a fost adusa in stare grava la Spitalul Sf Spiridon din Iasi, dupa ce a pierdut controlul volanului masinii in care se afla si a intrat cu vehiculul intr-un copac, pe DJ 248, potrivit reprezentantilor IPJ Iasi.
Ioana Bustiuc, purtatorul de cuvant al IPJ Iasi, a declarat ca femeia, in varsta de 50 de ani, se deplasa intr-un Logan dinspre Vaslui spre Iasi. In zona localitatii Lunca Cetatuii, intr-o curba de pe Drumul Judetean 248, nu a adaptat viteza la conditiile de drum si a pierdut controlul volanului, autoturismul intrand intr-un copac.
 
In urma impactului, femeia a ramas incarcerata, la fata locului fiind trimis un echipaj de descarcerare, un echipaj SMURD pentru victime multiple si un echipaj de politie.
 
Femeia a fost transportata la Spitalul Sf Spiridon din Iasi.
 
‘Pacienta, care a fost incarcerata intr-un Logan in urma unui accident rutier, a suferit traumatism cranio-cerebral cu pierderea starii de constienta, fractura de umar stang, fractura de sold. Este stabila hemodinamic’, a declarat prof.univ.dr Diana Cimpoesu, coordonatorul SMURD Iasi.