Imprimare
PDF

Eveniment caritabil pentru beneficiarii de la ANCAAR, filiala Iasi


Copiii si tinerii cu autism din Iasi primesc cu inima deschisa un cadou emotionant, in cea mai frumoasa perioada a anului, cea a sarbatorilor de iarna. Asociatia Nationala pentru Copii si Adulti cu Autism din Romania (ANCAAR), filiala Iasi, organizeaza o noua editie a evenimentului ”Colinde in dar”, cu scopul de a strange fonduri pentru asigurarea continuitatii terapiei pentru beneficiarii organizatiei.
Evenimentul va avea loc pe 20 decembrie, de la ora 18:00, in Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu” Iasi, iar accesul se va face pe baza de invitatie, care este in valoare de 30 de lei.
 
Invitatiile pot fi rezervate la adresa de e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , la telefon: 0332 408826 sau pot fi achizitionate inainte de inceperea concertului, de la locul de desfasurare al acestuia.
 
Concertul de colinde va fi sustinut de catre prietenii tinerilor cu autism din cadrul Corurilor Angeli si al Corului Perpetuum. Momente speciale vor oferi si micii actori ai trupei de teatru So Trupa, de la Palatul Copiilor Iasi. Amfitrioana evenimentului va fi jurnalista Raluca Daria Diaconiuc, care este alaturi de familia ANCAAR – filiala Iasi de multi ani.
 
Elevi ai Colegiului National de Arta “Octav Bancila” si-au dorit sa fie alaturi de copiii si tinerii cu autism. Impreuna cu profesorii lor si-au propus sa doneze lucrari de arta realizate de ei, pentru a putea fi vandute in cadrul concertului, iar fondurile obtinute sa fie directionate catre ANCAAR – filiala Iasi.