Imprimare
PDF

Deputatul Petru Movila a fost ales vicepresedinte la nivel national


In cadrul congresului Partidului Miscarea Populara care a avut la Bucuresti, deputatul Petru Movila a fost ales vicepresedinte pentru Regiunea de Nord-Est. 
„Aceasta functie ma onoreaza si ma responsabilizeaza. Nu este usor sa ai in coordonare o regiune ca cea de Nord-Est, o regiune izolata intentionat de catre cei care astazi detin puterea in Romania. PSD zilnic ia masuri care ne separa de restul tarii. Doar uniti putem sa batem cu pumnul in masa si sa le cerem celor din Guvern sa ne arate respectul pe care-l meritam. Acest lucru se poate demonstra foarte simplu prin alocarea de bani pentru investitiile de care Moldova are atat de multa nevoie”, a declarat deputatul Petru Movila, noul videpresedinte PMP.
 
Din partea PMP Iasi, la Bucuresti a fost prezenta o delegatie de 70 de membri, majoritatea consilieri locali. „Echipa PMP Iasi este una puternica si unita. Acest lucru s-a vazut si ieri cand numarul membrilor nostri a depasit cu mult norma ceruta de colegii de la Bucuresti. Vreau sa le multumesc tuturor celor care au fost prezenti la congres si sa le aduc aminte ca ne asteapta doi ani grei in care trebuie sa demonstram ca noi suntem schimbarea care conteaza”, a completat presedintele PMP Iasi.
 
Noua echipa, cu Traian Basescu presedinte de onoare si Eugen Tomac presedinte, va continua lupta pentru cele mai importante proiecte ale PMP: proiectul de lege privind alegerea primarilor din doua tururi si unirea Republicii Moldova cu Romania.