Imprimare
PDF

Crima intr-o discoteca din judetul Iasi: Un tanar de 23 de ani a fost injunghiat in inima


Un tanar de 23 de ani a murit dupa ce a fost injunghiat in noaptea de sambata spre duminica, intr-o discoteca din judetul Iasi. Principalul suspect a fost dus la audieri.
In urma unui conflict spontan care a avut loc in noaptea de sambata spre duminica, la o discoteca din localitatea Gura Bohotin, judetul Iasi, un tanar de 23 de ani a fost injunghiat in inima de un altul.
 
"Am fost solicitati cu privire la un incident, in urma caruia un barbat de 23 de ani a suferit o plaga injunghiata precordial, plaga ce ar fi fost facuta cu un cutit. Initial, la fata locului a fost dirijat un echipaj de prim-ajutor din Raducaneni, dar victima a fost gasita in stop cardio-respirator. Din acest motiv a fost solicitat sprijinul unui echipaj de ambulanta C2, dar personalul medical nu a putut face altceva decat sa constate decesul", a declarat duminica prof.univ.dr. Diana Cimpoesu, sefa UPU-SMURD Iasi. Anchetatorii spun ca deocamdata nu este cunoscut motivul conflictului, dar ca a fost identificat principalul suspect si a fost dus la audieri.