Imprimare
PDF

Cinci pe loc la concursul de director de la Drumuri Judetene


Toti cei cinci candidati inscrisi la concursul pentru sefia Directiei Judetene de Administrare a Drumurilor si Podurilor au trecut de prima proba - cea a selectiei dosarelor.
Comisia de concurs a stabilit ca fiecare dintre ei respecta cerintele profesionale si i-a invitat la proba scrisa, care va avea loc martea viitoare. Cei cinci sunt Ciprian Ovidiu Ciucan, un angajat la DJADP care a fost cat pe ce sa-i ia locul actualului director in decembrie, continuand provizoratul in care se afla Directia din vara trecuta; Mihaela Cernat, consilier asistent la Directia Arhitectura si Urbanism din cadrul Primariei Iasi; Sorin Babliuc, cel care asigura interimatul inca din iulie 2017; Anca-Aura Gavriluta, consilier superior la Directia Generala Tehnica si Dezvoltare de la Primaria Iasi; Romeo Stoica, fost director al DJADP in perioada 2004-2008.
 
Este al doilea concurs organizat in ultimele opt luni, cate au trecut de la plecarea prin demisie a fostului director Daniel Achitei. La primul se inscrisesera doar doi candidati, dintre care unul nu s-a mai prezentat, iar celalalt a obtinut o nota rusinoasa: 2,42, mai exact 24,20 puncte din minimul de 70 necesar. Ramane de vazut daca, saptamana viitoare, acum cu patru contracandidati, directorul interimar - caci despre el este vorba - va demonstra ca a pus burta pe carte.