Imprimare

Ce s-a intamplat cu traficul din Iasi? HAOS in tot orasul zilele acestea


Iesenii sunt disperati din cauza traficului care pare mai aglomerat ca niciodata. Partea proasta este ca in perioada urmatoare situatia se va inrautati din cauza ca vor incepe sa soseasca in oras pelerinii. Sute de ieseni au intarziat saptamana aceasta dimineata la serviciu si la scoala dupa ce au ramas blocati in diferite zone ale Iasului. Nici cei care au pornit cu masinile personale, nici cei care au ales transportul in comun nu au avut de castigat. Autoturismele au creat ambuteiaje, iar autobuzele si tramvaiele de pe trasee au fost prea putine si neincapatoare la primele ore.
Redam doar cateva pareri exprimate pe Facebook:
 
"Draguta initiativa cu tramvaiele speciale pentru elevi si studenti de la capat cug... Dar sa pleci dimineata la 7 de la Sere Ciurea si la 7:45 sa fii abia la Selgros.. in conditiiile in trebuie sa ajungi la Universitate,in Copou?! Pai facem 1 ora jumate din Cug pana in Copou? Sa plec la 6 ca sa ajung la 8? Pana in Roman faci 1 o ora si un sfert cu microbizul,sa inteleg ca e mai usor sa.faci naveta?", a scris Andreea Algiu pe Facebook.
 
"... Trafic, scuze.... Mai degraba, nebunie in Iasi - intersectia Selgros... etc... Daca mergi pe jos, ai sanse mari sa ajungi la destinatie la ora care trebuie, altfel... Haos...!!!", a mentionat Crina Comandaru pe Facebook.
 
"Cum s-a circulat in aceasta seara prin oras Oare cum va fi in zilele urmatoare ?", a aratat Vanesa Namir pe Facebook.
 
Problemele cele mai mari sunt dimineata. Traficul se aglomereaza si la iesirea elevilor de la scoala, la plecarea unor angajati de la serviciu, insa atunci nu exista presiunea de la primele ore, cand oamenii trebuie sa fie la ore fixe la program.