Imprimare
PDF

Bradul cu spectacole, la Teatrul Luceafarul


Teatrul Luceafarul a pregatit pentru fanii sai o noua surpriza de sezon, instaland in foyerul principal un brad de Craciun foarte original.
E un brad cu spectacole, care isi propune sa le reaminteasca spectatorilor o serie de momente dintre cele mai reusite ale anului 2018.
 
Bradul are si podoabe clasice (globuri, ghirlande de lumini etc.), dar si ornamente personalizate, iar steluta din varf este, desigur, Luceafarul! Cele mai de succes titluri de pe afisul ultimelor 12 luni pot fi vazute in interiorul unor globuri transparente atarnate pe ramurile coniferului. Stau agatate astfel secvente din premierele acestui an: Frumoasa si Bestia dupa Fratii Grimm, O poveste japoneza (realizata de tandemul venit tocmai din Statele Unite ale Americii, Irina Niculescu si John Lewandowski, creatie triplu premiata la Festivalul International Puck Cluj Napoca, cu Premiul pentru cel mai bun spectacol, Premiul pentru regie – Irina Niculescu si Premiul pentru interpretare – Liliana Mavris Varlan), Amintiri din copilarie dupa Ion Creanga, Istorie la persoana I (spectacol de teatru devised, pentru tineret), L-am visat pe Mos Craciun, dar si din spectacolele care au fost selectate la manifestari teatrale in strainatate: Capra cu trei iezi – Festivalul de la Xian China; Hansel si Gretel, turneu la Londra, Manchester, Leeds, Glasgow, Edinburgh.