Imprimare
PDF

Alina, medicul detașat la Suceava să trateze bolnavii de coronavirus, și-a revăzut fetiţa după 10 zile, de la distanţă


Alina, un tânăr medic detașat la Suceava să trateze bolnavii de coronavirus, și-a revăzut fetița de 4 ani după 10 zile, de la distanță. Imaginea e tulburătoare și a devenit virală, la fel ca povestea tinerei rezidente.
 
Alina Cigoli a împlinit pe 1 aprilie 30 de ani și a aniversat departe de familia ei. Tânăra, medic rezident la spitalul Sf. Spiridon din Iași, a plecat voluntar la Suceava, după ce acolo au explodat cazurile de infectați cu coronavirus. A făcut/o mai ales pentru că ea e din Suceava și a vrut să îi ajute pe cei de acolo.
A lăsat la Iași familia, pe soțul ei și pe fiica lor de 4 ani, Irina. “Sunt medic rezident, medicină de urgenţă, anul V, la Iaşi. Sunt detaşată la Suceava timp de o lună.”, a povestit tânăra care e la Suceava de pe 24 martie.
 
“Întâlnirea asta mi-a dat putere!”, a scris medicul, pe o rețea de socializare unde a și publicat fotografia cu ea și fiica ei.
 
Alina a reușit să se întâlnească pe 2 aprilie cu familia ei, la Iași, unde s-a întors în misiune. Astfel, și-a văzut fetița de 4 ani și soțul pe stradă și de la distanță.