Imprimare
PDF

Alerta la Iasi! Un barbat infectat cu virusul HIV a ademenit mai multi copii pe internet, in scopuri sexuale! Cel putin 15 minori i-ar fi fost victime!


Este alerta la Iasi, unde un barbat infectat cu virusul HIV este banuit ca a ademenit mai multi copii pe internet, in scopuri sexuale.
Anchetatorii l-au arestat si incearca sa afle acum daca si-a dus planurile diabolice pana la capat. Parintii copiilor care i-ar fi cazut in plasa sunt sfatuiti de procurori sa-i duca de urgenta pe cei mici la analize. Este alerta la Iasi, unde un barbat infectat cu virusul HIV este banuit ca a ademenit mai multi copii pe internet, in scopuri sexuale.
 
Suspectul are 33 de ani si a locuit la o casa de copii.
 
Anchetatorii l-au arestat si incearca sa afle acum daca si-a dus planurile diabolice pana la capat. Parintii copiilor care i-ar fi cazut in plasa sunt sfatuiti de procurori sa-i duca de urgenta pe cei mici la analize. 
 
Suspectul are 33 de ani si a locuit la o casa de copii pana in 2005. Cativa ani mai tarziu s-a intors acolo, aparent cu ganduri bune. Angajatii nu l-au verificat cum ar fi trebuit si l-au lasat in compania unor copii de acolo.
 
Dupa un timp, asistentii sociali au aflat adevarul si au anuntat politia. Iar anchetatorii au descoperit ca individul ademenea multi copii pe internet. Ca sa le castige increderea, isi facuse doua conturi false pe retelele de socializare, cu profiluri apropiate varstei celor pe care ii aborda. Intre 13 si 15 ani.
 
Cel putin 15 minori i-ar fi fost victime, dar numai doi dintre ei au fost identificati, spun anchetatorii. Barbatul a fost arestat pentru 30 de zile.