Imprimare

Alertă de vreme severă imediată, emisă de ANM, pentru 18 de judeţe


Administrația Națională de Meteorologie a emis o alertă de vreme severă imediată Cod Galben, de ceaţă densă, burniță și depuneri înghețate, valabilă pentru 18 judeţe şi municipiul Bucureşti, însă este de aşteptat ca mai multe judeţe să fie vizate în funcţie de extinderea frontului atmosferic.
 
Şoferii sunt sfătuiţi să nu iasă cu maşinile pe şosea dacă nu sunt echipate corespunzător pentru iarnă şi să circule cu viteză redusă în zonele afectate de alerta meteo.
 
Administrația Națională de Meteorologie a emis o alertă cu efect imediat COD GALBEN, de ceaţă densă, burniță și depuneri înghețate, pentru Municipiul Bucureşti şi judeţele Constanta, Tulcea, Olt, Dolj, Covasna, Braşov, Mureş, Harghita, Sibiu, Arad, Bihor, Bacău, Botoşani, Galaţi, Neamţ, Vrancea, Iaşi, Vaslui, unde se vor semnala ceață ce determină scăderea vizibilității local sub 200 m și izolat sub 50 m, burniță și depuneri înghețate.
 
Şoferii sunt îndemnaţi să circule cu prudenţă, maşinile să fie echipate cu cauciucuri de iarnă, iar viteza să fie adaptată la condiţiile de drum. Alerta este valabilă, la momentul publicării acestui articol.