Imprimare
PDF

Accident cu patru victime, printre care un baiat de cinci ani si o femeie insarcinata


Un accident rutier foarte grav a avut loc recent in comuna Victoria. O masina a intrat intr-o carunta si in urma impactului au rezultat patru victime: un copil, doua femei si un barbat.

UPDATE ORA 21:00

Accidentul rutier soldat cu patru victime s-a produs in localitatea Cotu Morii. Toate cele patru persoane aflate in caruta, printre care un copil in varsta de cinci ani si o femeie insarcinata, au avut nevoie de ingrijiri medicale. La fata locului au ajuns trei echipaje medicale, printre care un echipaj de tip B2, cu asistent al Serviciului de Ambulanta Judetean (SAJ) Iasi, un Echipaj de Prim Ajutor si un echipaj de Terapie Intensiva Mobila ale SMURD. Copilul si alte doua victime au fost preluate de echipajele SMURD, iar femeia a fost preluata de echipajul SAJ.

„Echipajul nostru a intervenit la fata locului unde s-a gasit o femeie in varsta de 31 de ani, insarcinata in 3 luni, politraumatizata, care acuza dureri la nivelul membrelor inferioare. Aceasta era stabila hemodinamic si respirator. Dupa acordarea ingrijirilor, aceasta a fost transportata la Unitatea de Primire a Urgentelor de la Spitalul Sf. Spiridon”, a precizat Nicolai Pralea, asistent medical principal si purtator de cuvant al SAJ Iasi.

UPDATE ORA 18:35

Baietelul de cinci ani a suferit un traumatism cranio celebral sever si a fost dus la pediatrie. Barbatul de 34 de ani are traumatism cranio celebral si contuzie toraco abdominala si a fost transportat la Sfantul Spiridon. Una dintre femei, in varsta de 28 de ani, are fractura de bazin si traumatism cranio celebral, cealalta, in varsta de 31 ani, prezinta traumatism prin strivire picioare si este insarcinata in trei luni. Soferul din masina a refuzat transportul la spital. Autoturismul a intrat in carunta cand aceasta incerca sa faca stanga spre un drum comunal.