Imprimare
PDF

Un american si-a recuperat portofelul pierdut cu 4 ani in urma. Ce a mai gasit in el


Un barbat din statul american Pennsylvania si-a regasit dupa patru ani portofelul pierdut in timp ce se afla intr-un parc de distractii.
Barbatul a declarat ca a primit un telefon neasteptat de la parcul de distractii Hersheypark prin care a fost anuntat ca un angajatii au descoperit portofelul pe care il pierduse intr-un montagne russe.
 
Jon Anson a declarat ca intamplarea din urma cu patru ani a devenit o anecdota de familie si ori de cate ori s-a intors in parcul de distractii impreuna cu sotia sa, Jen, si copiii cautau in gluma portofelul.
 
″A devenit o gluma in familia noastra″⁣, a declarat Jen Anson pentru postul WHTM-TV. “Nu mergem in Hersheypark fara sa vorbim despre portofelul pierdut″⁣, a adaugat ea.
 
Cuplul s-a aratat socat de faptul ca o echipa care lucra la administrarea parcului a gasit obiectul.
 
Jon Anson a declarat ca portofelul primit dupa patru ani era intact si a gasit in el toate cartile de credit si restul obiectelor.
 
″Faptul ca astfel de lucruri pot fi gasite... ca oamenii vor preda ceva si altcineva isi va face treaba si te va suna iti reda putin increderea in umanitate″⁣, a declarat Jen Anson.
 
In luna noiembrie, un barbat din South Dakota a fost placut surprins dupa ce portofelul pe care l-a uitat intr-un avion in timpul unui zbor catre Las Vegas i-a fost trimis acasa impreuna cu un bilet si cu o suma cu 40 de dolari mai mare decat cea initiala.