Imprimare
PDF

Tanara premiata pentru un eseu despre violenta din orasul natal, ucisa in mod brutal


O tanara de 13 ani din Milwakee, castigatoare a unui eseu despre violenta si impuscaturile din orasul natal, a fost victima unui atac armat, in propria locuinta.
In articolul sau, Sandra Parks a vorbit despre starile emotionale prin care sunt obligati tinerii sa treaca, din cauza atacurilor zilnice care au loc in oras, informeaza CNN.
 
„Copiii sunt victime ale violentei fara sens”, a scris Sandra. 
 
Glontul care a ucis-o pe Sandra a fost tras din afara casei ei, a spart fereastra, iar fata de 13 ani a fost victima a ceea ce spera ca intr-o zi sa se termine.
 
„A incasat glontul ca un soldat. A intrat doar in camera si a spus:” Mama, am fost impuscata ”, a declarat sora ei, Tatiana Ingram.
 
De asemenea, mama ei, Bernice Parks, a spus ca fiica ei a fost mereu impotriva violentei. „Copilul meu nu a fost violent, copilului meu nu-i placea violenta”, a spus ea.
 
In acest caz, procurorii au deja doi barbati suspecti, insa nu se stie daca tinta atacatorilor a fost casa Sandrei Parks sau a fost doar un accident.
 
Dupa tragicul eveniment, in fata casei fetei de numai 13 ani, zeci de oameni s-au adunat pentru a ii aduce un ultim omagiu. Oamenii au venit cu flori, lumanari, dar si cu eseul Sandrei despre violenta.
 
Anul trecut, Sandra Parkis a sustinut la un post de radio public din Wisconsin ca a ales sa isi scrie eseul despre violenta din cauza stirilor care apar mereu la televizor.
 
„Tot ce auziti este ca cineva moare sau ca cineva a fost impuscat”, a spus ea.
 
Eseul ei, pe care l-a scris pe cand era in clasa a sasea, a castigat locul trei in cadrul unui concurs.