Imprimare

Putin a dezvaluit ce a vorbit cu Melania Trump la Summitul G20. ”Era foarte interesata”


”Ursi, tigri si beneficiile maternitatii”. Sunt subiectele pe care le-au abordat Vladimir Putin si Melania Trump la Summitul G20, cand au atras atentia, dupa ce au petrecut mai mult timp impreuna la cina organizata in cadrul evenimentului.
Cei doi au avut parte de o intalnire scurta la Summitul G20 de la Hamburg din iulie 2017, iar fotografiile cu sotia lui Donald Trump razand cu pofta la glumele lui Putin au trezit multe speculatii in presa americana.
 
Intr-un interviu, Putin a declarat ca a avut o intrevedere cu Melania Trump si au discutat despre beneficiile maternitatii in Rusia in timpul cinei organizate in cadrul acestui eveniment.
 
”Era foarte interesata de acest lucru. A fost surprins de cat de mari sunt beneficiile noastre in ceea ce priveste maternitatea”, a afirmat putin, potrivit rt.com.
 
Inspirat de prima parte a interviului, in care Putin a vorbit despre experienta sa de recrutare in KGB din Germania, jurnalistul l-a intrebat daca a incercat sa le recruteze.
 
”Nu, nu am mai facut asta de foarte mult timp”, a raspuns razand presedintele, care a fost agent de informatii in perioada sovietica. ”Desi mi-a placut sa fac asta, dar a fost treaba mea cu multi ani in urma”, a continuat liderul rus.
 
Putin a mai spus ca a discutat cu prima doamna a SUA despre natura frumoasa din Rusia, despre ursii din Kamceatka si tigrii siberieni, precum si despre bucuriile pescuitului.
 
”Asa cum era de asteptat in astfel de cazuri, m-am laudat putin”, a mai spus Putin.