Imprimare
PDF

Politistii au salvat un grup de tineri “cu planuri sinucigase”. Ce voiau de fapt sa faca


Politistii dintr-un orasel din Scotia s-au grabit sa salveze sase persoane din ceea ce au crezut ca este un act de sinucidere in grup. Din fericire, au descoperit ca au intrerupt doar o vacanta de familie.
20 de masini de politie si aproape 50 de oameni ai legii s-au deplasat in zona de camping, unde un grup de tineri, fani ai muzicii metal, campasera, totul in urma unui apel al unui trecator, potrivit Newsweek.com.
 
De asemenea, unul dintre politisti a spart masina unuia dintre tineri, cautand o scrisoare sau un bilet care sa motiveze aparentul act de sinucidere.
 
“Nu stim de ce, dar politia a fost informata ca am fi in pericol, iar ei au venit sa ne salveze. Suntem recunoscatori pentru modul profesionist in care au actionat, dar nu era cazul. Nicio clipa nu am fost in pericol si nici nu am avut de gand si ne sinucidem. Suntem oameni pasnici, ne-am intalnit aici pentru a petrece timpul alaturi de prieteni si copii”, a declarat o persoana din grup.
 
“Stateam in jurul focului si spuneam povesti cu fantome. Atunci am inceput sa auzim sirenele de politie. Ne-am trezit inconjurati de peste 20 de masini. Am ramas blocati, nu intelegeam ce se intampla”, a adaugat un alt tanar.
 
Grupul era format din trei barbati, doi copii de zece ani, unul de sapte ani si un catel.
 
“Am fost dusi la ambulante, unde ni s-au pus tot felul de intrebari. Cand si-au dat seama ca suntem doar niste adulti care isi petrec timpul alaturi copiii lor, in camping, ne-au lasat in pace. A fost o situatie de domeniul SF-ului”, a conchis unul dintre barbatii din grup.