Imprimare
PDF

Panica pe o plaja din Costa del Sol, dupa ce salvamarii au fost alertati de trei ori ca aproape de tarm se afla un rechin


Panica pe o plaja din regiunea spaniola Costa del Sol. Salvamarii au fost alertati de trei ori ca aproape de plaja Fuengirola a fost vazut un rechin, informeaza DailyMail.

Imediat, turistii au fost avertizati ca trebuie sa iasa din apa, iar zona a fost izolata, fiind arborat steagul rosu. Alerta a fost ridicata cinci ore mai tarziu, dupa ce salvamarii au ajuns la concluzia ca a fost vorba despre o alarma falsa.

”A fost foarte infricosator. Salvamarii au fugit de-a lungul tarmului fluierand si strigand ca trebuie sa iesim din apa”, a povestit un turist.

”A fost ca o scena din filmul ”Falci”. Chiar a fost agitatie pe plaja, toata lumea a incercat sa iasa din apa cat mai repede. Erau foarte multi copii pe plaja, multi dintre cei mici au inceput sa planga pentru ca au vazut ca parintii lor au intrat in panica si nu stiau ce se intampla”, a povestit un alt turist.

Spaima a fost atat de mare, incat chiar si dupa ce alerta a fost ridicata, oamenii s-au temut sa mai intre in apa.

Desi au fost convinsi ca a fost vorba de o alarma falsa, reprezentantii autoritatilor au declarat ca au facut ce trebuia.

Trei persoane ar fi alertat salvamarii, insa deocamdata nu se stie daca este vorba de oameni care nu au nicio legatura unul cu celalalt sau sunt prieteni ori membri ai aceleiasi familii.