Imprimare

Panica la bordul unui avion EgyptAir. Un pasager agresiv a incercat sa intre in cabina pilotilor


Un incident a avut loc, marti, la bordul unui avion al companiei EgyptAir care efectua un zbor dinspre Muscat, capitala Omanului, spre Cairo. Astfel, un pasager a starnit panica in randul celorlalti pasageri, dupa ce a atacat echipajul aeronavei.
Mai mult, publicatia Express.co.uk noteaza ca acesta ar fi incercat sa patrunda in cabina pilotilor. 
 
Potrivit oficialilor citati de Associated Press, incidentul a avut loc la aproximativ jumatate de ora dupa ce aeronava cu 78 de pasageri la bord decolase de pe aeroportul din capitala Muscat. Astfel, avionul s-a reintors in aeroportul din care plecase si l-a predat pe pasagerul agresiv politiei.
 
Dupa aceea, avionul a plecat din nou spre Cairo, ajungand la destinatie cu patru ore intarziere. Potrivit oficialilor, pasagerul este un cetatean egiptean si nu era inarmat. Echipajul si ceilalti pasageri au fos interogati de autoritatile egiptene.
 
Pentru moment, nu se stie daca a fost un incident terorist.
 
In luna mai a anului 2016, un avion al companiei EgyptAir s-a prabusit in Marea Mediterana, toti cei 66 de pasageri de la bord pierzandu-si viata. Anchetatorii cred ca tragedia a avut loc din cauza ca un pilot si-ar fi incarcat iPadul in cabina.