Imprimare
PDF

O noua nebunie in Coreea de Nord. Oameni EXECUTATI pentru ca s-au uitat la telenovele


Mai multi oficiali nord-coreeni de rang inalt au fost executati, la ordinul dictatorului Kim Jong-un, dupa ce-au fost prinsi uitandu-se la telenovele, potrivit unor surse din randul serviciilor de spionaj sud-coreene, potrivit Daily Mail.

Cei zece membri ai partidului comunist din Coreea de Nord au fost executati, de un pluton militar, sub acuzatia ca "s-au uitat la telenevole sud-coreene, au luat mita sau au fost afemeiati".

Potrivit raportului prezentat de serviciile sud-coreene de spionaj in Parlamentul de la Seul, dictatorul comunist de la Phenian a ordonat, de la inceputul anului si pana in prezent, executarea a 50 de oficiali guvernamentali si militari.

Potrivit presei britanice, copii piratate ale programelor de televiziune din Coreea de Sud si China sunt vandute, pe scara larga, pe piata neagra din Coreea de Nord.

Spre deosebire de regimul tatalui sau, Kim Jong-un are mari probleme in a tine tara izolata de restul lumii, in contextul in care telefoanele mobile si Internetul nu mai pot fi interzise in mod absolut.