Imprimare
PDF

Nunta de romi in Anglia: Mireasa a avut o rochie de 60 de kilograme


Centrul orasului Coventry, din Marea Britanie, a fost, sambata, scena unei nunti de tigani. Rebekah Markham este mama a trei copii si s-a casatorit cu Kevin Smith, dupa doar un an de relatie. Femeia a intarziat aproximativ o ora la ceremonie, iar cand a ajuns a coborat dintr-o limuzina Hummer, de culoare roz, potrivit click.ro.

Rebekah a purtat o rochie de culoare alba cu materialul acoperit de cristale Zwarowski, in valoare de 6.000 de lire sterline si cantarea aproape 60 de kilograme. Doua flori imense de cristal acopereau corsetul si o parte a rochiei din zona soldului. Pe cap purta o tiara sclipitoare care se potrivea cu cerceii si colierul.

Dupa ceremonia religioasa, petrecerea a avut loc in Birmingham, la Moseley Social Club. Localul a fost colorat in roz si argintiu si decorat cu pesti aurii si pene roz.

Mirii au angajat un pitic, care fugea in jurul meselor pe muzica serialului de comedie Benny Hill. De asemenea, s-au servit doua torturi de cate 1 metru patrat fiecare precum si o prajitura in forma de papusa Barbie.