Imprimare
PDF

Motivul pentru care Kim Jong-un a refuzat sa semneze cu stiloul americanilor


La intalnirea cu presedintele Donald Trump, Kim Jong-un a refuzat sa foloseasca stiloul american pus la dispozitia sa pentru a semna acordul istoric de denuclearizare a Coreii de Nord.
Un membru al echipei de securitate nord-coreene a fost vazut purtand manusi albe si stergand stiloul, cu cateva momente inainte ca cei doi lideri sa semneze. Apoi, in ultimul moment, sora lui Kim Jong-un, Kim Yo-jong, a scos din buzunar un stilou pe care i l-a dat fratelui ei.
 
Tanara de aproximativ 30 de ani pare sa fie cel mai de incredere om al lui Kim Jong-un, cel putin in ultimele luni, ea fiind si prima membra a dinastiei care a calatorit in Coreea de Sud, in februarie, in timpul Jocurilor Olimpice.
 
Kim Jong-un are o binecunoscuta obsesie de a nu lasa in urma informatii personale si biologice atunci cand calatoreste in strainatate. Conform sursei citate, si-ar fi adus propriul WC la hotelul din Singapore unde a avut loc summitul, pentru a nu lasa in urma materiale care pot fi folosite de serviciile secrete pentru a afla informatii despre sanatatea sa.