Imprimare

Metoda vicleana prin care sud-coreenii incearca sa-l inlature pe Kim Jong-un. Ce trimit in Coreea de Nord


Un grup de tineri din Coreea de Sud a pus la cale un plan viclean pentru a face contrabanda cu orez si a introduce show-uri TV si mesaje religioase in Coreea de Nord.
Activistii crestini din Coreea de Sud ascund stick-uri cu emisiuni TV si mesajele religioase in sticle de orez, pe care le arunca in mare, in speranta ca vor ajunge pe tarmurile Coreei de Nord si vor fi preluate de oameni din interior.
 
Ei sustin ca, in mod normal, oamenii din Coreea de Nord ar trebui sa munceasca timp de 40 de zile pentru a-si putea permite un kilogram de orez. Ei se aduna pe insula Ganghwa dintre cele doua Corei si arunca sticle pline cu orez in mare, lasand valurile sa le duca catre tarm.
 
Activistii crestini ascund in orez stick-uri USB pe care sunt stocate show-uri TV si leaga de partile laterale ale acestora Biblii.
 
In Coreea de Nord religia este interzisa, la fel si show-urile TV din afara statului, dar activistii cred ca informatiile introduse in tara prin aceasta metoda ar putea ajuta la inlaturarea regimului dictatorului Kim Jong-un.