Imprimare
PDF

Lupta anticoruptie din Romania a fost data exemplu de catre candidatul socialist la alegerile prezidentiale din Bulgaria


Rumen Radev, candidatul socialist la presedintia Bulgariei, a dat lupta anticoruptie din Romania drept exemplu de succes in combaterea fenomenului si a precizat ca, daca va castiga alegerile, va veni imediat in vizita in Romania.
 
 
Candidatul a promis ca va milita in tara sa pentru inasprirea luptei anticoruptie, dar si pentru adoptarea unor masuri de securitate sporite la frontiere pentru a preveni patrunderea imigrantilor.
 
"Imediat ce voi fi ales presedinte, voi vizita Romania, pentru a vedea cum arata o reforma reala a justitiei. Voi invita reprezentanti ai institutiilor abilitate din  Romania sa vina in vizita si sa-si impartaseasca experientele. Peste doua miliarde de euro au fost recuperati in Romania de pe urma actiunilor anticoruptie. Cresterea economica este acolo de 4,2%", a spus socialistul, potrivit novinite.com.
 
Radev s-a clasat pe primul loc in primul tur al alegerilor prezidentiale. O victorie a sa ar putea duce la o si mai mare apropiere a Bulgariei de Rusia.