Imprimare
PDF

Laude pe Twitter pentru Trump din partea lui Kanye West. Reactia lui Kim Kardashian la postarea sotului


Kanye West a fost foarte activ pe Twitter miercuri, iar una dintre postarile sale, in care isi manifesta sprijinul pentru Donald Trump, a fost salutata cu un mesaj de multumire din partea presedintelui american.
Postarea a fost urmata si cu unul de dezaprobare din partea sotiei sale, Kim Kardashian, care a precizat ca rapperul nu sustine politicile lui Trump, informeaza DPA.
 
″Nu trebuie sa fii de acord cu Trump, dar multimea nu ma poate face sa nu il iubesc. Avem amandoi energie de dragon″, a postat West pe Twitter.
 
″Este fratele meu. Iubesc pe toata lumea. Nu sunt de acord cu tot ce face fiecare. Asta ne face sa fim individualitati. Si avem dreptul sa gandim independent″, a mai spus rapperul.
 
Kanye West a postat si imaginea unei sepci de baseball cu faimosul slogan electoral al lui Trump ″Make America Great Again″⁣ (″⁣Sa facem America mareata din nou!″⁣) si cu semnatura presedintelui.
 
Mesajele i-au atras atentia lui Trump, care a postat ″Multumesc, Kanye, foarte tare″, ca raspuns la primul post al rapperului, si ″⁣MAGA″, acronimul sloganului sau electoral, ca replica la al doilea mesaj al cantaretului.
 
Sotia rapperului, vedeta de reality tv Kim Kardashian West, a spus ca parerile ei difera de cele ale sotului si ca mesajul lui West nu inseamna ca acesta este de acord cu toate deciziile politice ale lui Trump.
 
West si-a spus ″parerea LUI″, a precizat Kardashian West pe Twitter. ″⁣Nu a spus niciodata ca este de acord cu politicile lui Trump″.
 
La cererea sotiei, rapperul a revenit cu precizari: ″Sotia mea tocmai m-a sunat si vrea sa clarific pentru toata lumea. Nu sunt de acord cu tot ce face Trump. Nu sunt 100% de acord decat cu ceea ce fac eu″, a scris cantaretul pe Twitter.
 
Pe parcursul sirului rapid de tweeturi, care la un moment dat au inclus si remarca bizara ″Ma pricep la ping pong″, rapperul si-a exprimat dorinta de a-l intalni pe directorul executiv al companiei Apple, Tim Cook. ″⁣Am cateva idei″, a scris cantaretul.