Imprimare

Kim Jong-un si-a schimbat limuzina. Cu ce marca de lux a ajuns la intalnirea cu Pompeo


Liderul de la Phenian, Kim Jong-un, a revenit in atentia presei internationale, cand a ajuns la intalnirea cu secretarul de stat Mike Pompeo intr-o noua limuzina.
Tanarul dictator a sosit la intalnirea cu Pompeo intr-o limuzina neagra, marca Rolls Royce, potrivit CNN. In trecut, Kim era condus intr-un Mercedes Benz, model 600 Landaulet. Pretul masinii este de 41.000 de dolari.
 
Pompeo si Kim au ajuns la un acord pentru formarea in curand a unui grup de lucru pentru discutarea procesului de denuclearizare si pentru al doilea summit Coreea de Nord – SUA.
 
“Pompeo si Kim au fost de acord ca al doilea summit SUA – Coreea de Nord va avea loc cat mai curand posibil. Cele doua parti au convenit si sa continue discutiile pentru a se stabili in detaliu programul si locul in care se va desfasura al doilea summit”, se arata intr-un comunicat al sud-coreenilor.
 
In luna iunie, presedintele american Donald Trump l-a intalnit pe Kim in Singapore, la primul summit dintre cele doua tari.
 
Niciun presedinte american nu a vizitat Coreea de Nord in timpul mandatului. Grupurile care lupta pentru drepturile omului considera statul asiatic drept cea mai represiva tara din lume.