Imprimare
PDF

Fiul lui Donald Trump, depistat cu Covid-19!


Dezvăluirea făcută de Melania Trump: „Vreau ca toți să știe”.
 
Fiul cel mic al presedintelui Statelor Unite ale Americii, Barron Trump a fost depistat cu Covid-19. 
Dezvăluirea a fost făcută chiar de mama tânărului, Melania Trump, care a fost și ea confirmată cu coronavirus, alături de soțul ei, în urmă cu câteva zile.
 
Melania Trump a oferit detalii neștiute despre experiența ei legată de infectarea cu Covid-19, dar și despre ceilalți membri ai familiei care au trecut prin aceeași situație.
 
Prima Doamnă a Statelor Unite a dezvăluit că a avut simptome ușoare de boală, printre care dureri de cap, tuse și oboseală. Cu toate că soțul ei, președintele Donald Trump, a avut nevoie de o medicație mai puternică, Melania Trump a apelat la un complex de vitamine și mâncare sănătoasă. Cu toate acestea, nu a specificat ce anume a consumat pentru a trece cât mai ușor prin boală.
 
Din fericire, starea tânărului nu a fost gravă, din contră. Fiind adolescent, sistemul imunitar este mult mai puternic și nu a prezentat simptome de infecție cu coronavirus. Melania Trump susține că familia ei a fost extrem de norocoasă pentru simplul fapt că au trecut atât de ușor peste momentele de cumpănă și îi încurajează pe cetățeni să respecte regulile și să poarte mască.