Imprimare

Femeie acuzata ca a furat banii castigati de sot, in Anglia, si i-a transferat in contul amantului: ”Suntem morti”


O femeie din Trifesti, Republica Moldova, este acuzata ca a furat banii adunati de sotul ei dupa mai multi ani de munca in Anglia si i-a transferat in contul amantului.
Suma de 400.000 de lei moldovenesti (aproximativ 18.000 de lire sterline) ar fi fost trimisa treptat in perioada martie – septembrie, relateaza publika.md.
 
Femeia a fugit de acasa si este acuzata de rudele sotului ca si-a lasat si fara bani de mancare cei sase copii.
 
”Suntem morti... Si el inca i-a trimis de acolo lire si avea bani primiti pentru copii si pensia mea pe doua luni a luat-o. A vandut branza, a vandut cas. Pana la os ne-a curatat”, a declarat mama barbatului, Eugenia Ciobu.
 
Initial, femeia de 36 de ani l-a convins pe sotul ei sa ingroape banii agonisiti in beci. Dupa o perioada, lipsa sumei din ascunzatoare a fost depistata de sora barbatului. Vecinii povestesc insa ca sotii se certau des.
 
”El o batea cum eu ocarasc cainele, asa el pe ea. El a inselat-o cu cine a dorit si ea la fel. Cat o fost el acasa chiar nu am auzit nimic de ea. Ea era tot angajata, se ducea la lucru, venea acasa. Totul era normal. Chiar ne-a socat faptul acesta cand am auzit ca ea e plecata, ca o lasat copiii”, povesteste un vecin.
 
”Avea amant si cu el a plecat, la el a plecat. Am inteles ca este un cetatean din Romania. Banii au fost transmisi treptat”, a spus primarul satului Trifesti, Mihail Budurin.
 
Inspectoratul de Politie din Rezina a deschis dosar penal pentru furt. Infractiunea se pedepseste cu pana la 12 ani de inchisoare.