Imprimare

Clanurile de romi au pus stăpânire pe un oraş din Anglia şi s-au luat la bătaie


Mai multe clanuri de romi din Sheffield s-au încăierat, spre disperarea locuitorilor oraşului. Localnicii se tem să nu fie şi ei atacaţi, dar mai au şi o ată problemă cu romii şi spun că aceştia nu vor să respecte regulile de distanţare socială.
 
Imaginile în care apar mai multe grupuri de oameni dezlănţuiţi, care se luptă cu bâte, bolovani, scaune şi arme albe în centrul oraşului Sheffield i-au revoltat pe britanici. Potrivit Yorkshire Live, mai întâi 20 de oameni au ieşit în stradă ignoraând regulile de distanţare socială şi au încins o petrecere. De la bal la scandal a fost însă o cale scurtă, iar romii s-au luat la bătaie sub privirile speriate ale localnicilor. Sursa citată menţionează că petrecerea a început vineri seara, dar lucrurile au degenarat ulterior.
 
The Star notează că mai multe persoane au fost rănite în confruntări. Nu este însă pentru prima oară când liniştea oraşului este tulburată de astfel de evenimente. La începutul anului au apărut imagini de la o altă bătaie în masă. De asemenea, localnicii au adresat mai multe plângeri şi au informat autorităţile că romii nu respectă regulile de distanţare socială, însă autorităţile nu au reacţionat, informează adevarul.ro.