Imprimare
PDF

Caz socant in Venezuela: Un barbat a fost batut crunt si apoi ars de viu dupa ce a furat 5 dolari


Criza din Venezuela se adanceste! Un barbat a fost batut crunt si apoi i s-a dat foc, pentru ca a furat 5 dolari. El observase un om in varsta care isi numara banii si nu a rezistat tentatiei de a-i lua. Cazut prada furiei localnicilor, omul a murit la doua zile dupa ce a ajuns la spital cu rani grave in urma bataii incasate si a arsurilor suferite.

Va avertizam ca urmeaza imagini ce va pot afecta emotional!

In Venezuela situatia degenereaza. Oamenii sunt tot mai disperati din cauza crizei fara precedent care a lovit tara. Un material video, care a devenit viral pe retelele de socializare, a surprins momentul in care un barbat a fost batut crunt si i s-a dat foc pentru ca a furat 5 dolari, arata B1 TV.

Venezueleanul a vazut un batran care isi numara banii si nu a rezistat tentatiei. I-a furat batranului banii si s-a facut nevazut.

In scurt timp a fost prins de ceilalti oameni din cartierul unde locuia, care l-au batut pana l-au lasat aproape fara suflare. Mai mult, unul dintre atacatori i-a dat apoi foc victimei.

Intreaga scena a fost oprita de un preot, care a stins focul cu propria jacheta. Din pacate, tanarul avea arsuri pe 70% din suprafata corpului si a decedat doua zile mai tarziu la spital.