Imprimare
PDF

Bilantul exploziei din Paris a crescut. Trupul unei femei, gasit printre daramaturi


Bilantul exploziei care a avut loc sambata intr-un cartier central din Paris a crescut la patru morti, dupa ce trupul neinsufletit al unei femei a fost gasit duminica printre daramaturile blocului puternic avariat.
In dimineata zilei de duminica, pompierii si Parchetul au anuntat disparitia unei tinere femei care continua sa fie cautata de echipele de salvare. Trupul neinsufletit gasit sub daramaturi ar putea fi al acestei persoane date disparute, chiar daca este inca necesar sa fie confirmat acest lucru, a precizat o sursa apropiata anchetei.
 
Femeia cautata “locuia intr-un apartament situat deasupra punctului central al exploziei si s-ar putea afla sub daramaturi”, a declarat putin mai devreme duminica un purtator de cuvant al pompierilor.
 
Sambata dimineata, o violenta explozie, probabil cauzata de o scurgere de gaz, a provocat moartea mai multor persoane, dintre care doi pompieri si o turista spaniola. De asemenea, in jur de 50 de persoane au fost ranite, dintre care zece grav.
 
Explozia s-a produs intr-un imobil in care se afla o brutarie si un restaurant la parter si unde pompierii intervenisera pentru o scurgere de gaze in arondismentul IX din Paris. Aproximativ 150 de locuitori ai cartierului au fost evacuati si au fost relocati provizoriu.
 
Pompierii din Paris au lansat o cheta pentru sustinerea familiilor celor doi pompieri ucisi in explozie. Duminica la pranz, erau deja stransi 12.000 de euro.