Imprimare
PDF

Ambasada SUA premiaza castigatorii concursului de clipuri video pe tema drepturilor omului


Ambasada SUA invita jurnalistii interesati sa participe la ceremonia de premiere a castigatorilor concursului de clipuri video destinat liceenilor  “Sustineti drepturile cuiva astazi”.

DATA:            Miercuri, 29 martie 2017
ORA:              10:00 – 11:30
LOCATIA:      Sala 11, situata la nivelul Ground Floor, din Grand Cinema, Baneasa Shopping City Mall
 
Hans Klemm, Ambasadorul SUA si Daniela Stanculescu, Sefa Serviciului Turism din cadrul Departamentului pentru Cultura, Invatamant si Turism din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, vor rosti alocutiuni in deschiderea ceremoniei.  Cei 22 de finalisti ai concursului vor fi mentionati individual si clipurile video realizate de acestia vor fi proiectate in cadrul evenimentului. Primii trei castigatori vor fi premiati, iar clipurile lor vor fi incarcate pe canalul YouTube al Ambasadei SUA.
 
Acest concurs a fost lansat pe 8 decembrie 2016, pentru a marca Ziua Drepturilor Omului. Ambasada a primit 74 de clipuri video de la 15 licee din Bucuresti si alte 9 din restul tarii. Clipurile video au fost evaluate din punct de vedere al eficientei in atragerea atentiei asupra protejarii drepturilor omului, originalitatii/creativitatii si calitatii clipului video de catre un juriu alcatuit din americani afiliati Ambasadei SUA la Bucuresti.
 
Va rugam sa confirmati prezenta pana marti, 28 martie, ora 15:00, la e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza   Accesul jurnalistiilor se va face incepand cu ora 9:30, pe la intrarea cea mai apropiata de zona de Food Court din Mall Baneasa.  
 
In atentia presei, va rugam sa aveti in vedere faptul ca evenimentul se desfasoara intr-o sala de cinema si lumina este adecvata salii.
 
* * * * *
 
Pentru noutati si informatii, urmariti-ne pe Facebook la facebook.com/bucharest.usembassy si pe Twitter la twitter.com/AmbasadaSUA.
 
Public Diplomacy – Press Office
U.S. Embassy – Bucharest
Tel: 004(0) 21 200 3698
Fax: 004(0) 21 200 3723
Website: https://ro.usembassy.gov/